Besök på Mölnlycke Garden Center

I dag har jag (förutom att jobba) gjort ett besök på Mölnlycke Garden Center.  Åh vad mycket fint de har där! Stort sortiment, men trots det hade de inte någon av de två clematis som jag är på jakt efter. Värmen gjorde att jag inte orkade stanna så länge som jag nog gjort annars! Men jag kom hem med några sommarblommor och en chiliplanta 🙂 Vad blommorna heter har jag ingen koll på, men kanske kan någon som förirrat sig in här på bloggen kanske säga vad de heter?

IMG_1878IMG_1876

Jag hittade även några fina fåglar att hänga i fönstret. Tanken var att de ska vara ett snyggare alternativ till de post-it-lappar som vi satt på fönsterrutorna för att inte någon av våra sparvpapegojor ska krascha in i rutan 😉

FullSizeRender

 

 

En reaktion på ”Besök på Mölnlycke Garden Center

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s