Nationaldag idag och se här; det är knoppar i min ros!

Nu är det knoppar i min klätterros Constance Spry 😊

Se här:


Jag köpte rosen förra sommaren och den blommade inte då (vad jag förstår så blommar den på fjolårsskotten). Den klarade vintern och i år ser det ut att bli blommor! Tyvärr har den fått mjöldagg så nu ska jag införskaffa något medel som jag kan spraya den med. Plus särskild rosgödsel. Och jag ska bli bättre på att duscha den när det är soligt och varmt. Rosor är kinkiga kan jag konstatera och sen är det ju så att på en balkong blir det extrema förhållanden.

Idag är det Sveriges nationaldag, vad det nu innebär !? Jag tänker att det får vara en dags återhämtning då vi alla som bor i detta land är lite extra glada, tänker på varandra och hur bra vi har det. Och jag är faktiskt ledig från jobbet och ska spendera dagen med mina barn 😊😊 🌿😆🇸🇪

Här förbereds nationaldagsfirande i Landvetter:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s